Stackars barn!

Vet inte hur många våldtäktsmän och pedofiler man läser om varje vecka. Känns som om antalet bara stiger för varje vecka som går. Ändå känns det som om antalet borde minska för det är ju en massa som grips hela tiden.
Läste nyligen om en pedofil som vid Tornlyckeskolan i Höganäs har på morgnarna försökt locka med sig små barn. Han har gömt sig bakom buskage och har sedan lovat barnen att dem skulle få massa godis om dem följde med honom. PÅ skolan går det 440 barn varav 130 av dem är i mellan 6-10 år gammla. Attackerna ska ha ägt rum denna veckan varav det första var i måndags. En nio-årig flicka ska ha blivit utsatt för mannens lockelser två gånger på måndagen och onsdagen igen och en åtta-åring i tisdags.
Den nio-åriga flickan ska ha berättat att hon vod det ena tillfället ska ha jagats en längre sträcka innan hon hade kommit fram till skolan. Händelserna rubriceras som sexuellt ofredande men ännu har polserna inte gripit någon misstänkt. Men man har stor uppsikt runt skolan och polispatruller har fått i uppgift att köra runt och spana i området. Även föräldrar har informerats. 
Tycker det är både förgävligt och hemskt att det ska finas så mycket pedofiler och jag fattar inte hur man som pedofil kan utsätta små barn för något sånt här. Inte ens när barnen kan gå säkert till skolan bara så tycker jag att det är allvarligt.

Hoppas verkligen att antalet pedofiler/ våldtäktsmän minskar. 
 

Tornlyckeskolan i Höganäs där godispedofilen ska ha försökt locka med sig barnen.


Kommentarer
Postat av: Stefanhum

Det är som du säger fruktansvärt att det skall förekomma sådana brott., och oerhört svårt att förstå hur männiksor kan bli så skadade. Vi kan bara hoppa att pedofilbrotten minskar. Men vad skulle samhället kunna göra för det. Skulle det vara möjligt att informera barn bättre, utan att för den skulle skrämma dem allt för mycket ?

2008-09-15 @ 14:39:45
URL: http://stefanshumblogg.blogg.se/
Postat av: sean banan

HAHAHAHAHAHAHAAHHHAHA det e min farbror (a)

2011-03-23 @ 11:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0