En 7-ÅRING bröt sig in på en djurpark och matade krokodilerna!

Förra onsdagen på morgonen hade en 7- årig pojke lyckats bryta sig in på krokodilfarmen i Alice Springs i Australien och mata krokodilerna. Han hade matat dem med andra djur från djurprken varav en sköldpadda & 4 mindre ödlor. Pojken ska också ha fört en ca 2 meter lång 20-årig varan till gapet på krokodilen Terry som är en 200 kilo tung  saltvattenskrokodil.

 

Efteråt hade pojken till och med ha slagit ihjäl 3 andra ödlor.
Övervakningskamerorna ska ha fångat hela detta bisarra tilltaget.

Djurparkschefen Rex Neindorf säger att det är helt otroligt att en pojke kan orsaka sådan förstörelse på så kort tid. Enligt honom kommer det bli svårt att ersätta flera av dessa djuren, men eftersom pojken var under 10 år så kan han inte hållas ansvarig. Därför hotas pojkens föräldrar av stämmning. 

HUR kan en 7 åring bryta sig in på ett Zoo?  Vad säger det om säkerheten  och övervakningen egentligen? Den som skulle åtalas är djurparken för att de har så usel bevakning av de vilda djuren som dessutom kan vara farliga ifall de kommer ut! Om en 7- årig pojke kan ta sig in utan att bli upptäckt så finns det lika stor risk att djuren tar sig ut ju. Och vart fan höll föräldrarna till när detta hände?!  De bor ju inte vägg i vägg med zoo:et.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0